Demo-Rezept

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Portionen Vorbereitung Kochzeit Wartezeit
2Personen 10Minuten 20Minuten 1Stunde
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Zutaten
  • 175 g tagliatelle
  • 200 g bacon tiny strips
  • Fresh Pesto
  • 1 clove garlic
  • 12.5 g pine kernels
  • 50 g basil leaves
  • 6.25 cl olive oil extra virgin
  • 27.5 g Parmesan cheese freshly grated
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  • 200 g bacon tiny strips
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Anleitungen
Fresh Pesto (you can make this in advance)
  1. We'll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.
Finishing the dish
  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.
Rezept Hinweise

Verwende diesen Abschnitt für was immer du magst.

Nährwertangaben
Demo-Rezept
Menge pro Portion (100g)
Kalorien 13456 Kalorien aus Fetten 1224
% des Tagesbedarfs*
Fett gesamt 136g 209%
gesättigte Fettsäuren 586g 2930%
Trans-Fettsäuren 16g
mehrfach ungesättigte Fettsäuren 136g
einfach ungesättigte Fette 586g
Cholesterin 456mg 152%
Natrium 46mg 2%
Kalium 465mg 13%
Kohlenhydrate gesamt 456g 152%
Ballaststoffe 456g 1824%
Zucker 456g
Protein 586g 1172%
Vitamin A 456%
Vitamin C 456%
Kalzium 458%
Eisen 786%
* Täglicher Bedarf (in Prozent) basierend auf einer 2000 Kalorien-Diät.

Dieser Text wird unter Ihrem Rezept erscheinen.

Granola

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